17 juni 2019

Draag jij ook bij aan de toekomst van de topsport?

header

Topsporters, we hebben jullie hard nodig! 

Het is de hoogste tijd dat de inspraak van topsporters in beleidszaken bij sportbonden goed wordt geregeld. Daarom ondernemen wij stappen om een goede atletenvertegenwoordiging bij zoveel mogelijk bonden te realiseren.  

We zijn met twee concrete acties gestart.  

  • Als eerste loopt er een onderzoek waarmee inzage wordt verkregen hoe het bij de bonden is gesteld met de inspraak van de atleten.  
  • Ten tweede, atletenvertegenwoordigers en topsporters die atletenvertegenwoordiger willen worden, kunnen zich aanmelden voor een trainingsmodule. Deze zal in de vorm van twee sessies in het najaar plaatsvinden en door de NOC*NSF AtletenCommissie in samenwerking met NL Sporter worden verzorgd. 

En niet alleen wij vinden het belangrijk. Bij het laatste IOC Atletenforum (in april j.l.) is het creëren van goede atletenvertegenwoordiging in de volle breedte binnen de sport als speerpunt aangeduid.  

Jullie weten met jullie ervaring als geen ander wat er in het veld speelt. Daarom is jullie inspraak binnen de bond cruciaal om tot goede besluiten en beleidsvorming te komen. Wij doen hierbij een beroep op jullie om een bijdrage te leveren.  

Meer info en/of aanmelden?

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden voor de trainingsmodule? Stuur dan een e-mail naar  atletencommissie@nocnsf.nl.

Dank je wel! 


Laatste nieuws

Happy 2020!
01 januari 2020
Happy 2020!

Een bijzonder nieuw jaar is begonnen! Natuurlijk zijn vee...

Lees meer
Versterking!
17 december 2019
Versterking!

We zijn blij te kunnen vertellen dat we vanaf januari ver...

Lees meer
Internationale Atletenvertegenwoordiging in Ierse sferen
09 december 2019
Internationale Atletenvertegenwoordiging in Ierse sferen

Samen met Freddy Wennemars heeft Hinkelien het afgelopen...

Lees meer