17 juni 2019

Draag jij ook bij aan de toekomst van de topsport?

header

Topsporters, we hebben jullie hard nodig! 

Het is de hoogste tijd dat de inspraak van topsporters in beleidszaken bij sportbonden goed wordt geregeld. Daarom ondernemen wij stappen om een goede atletenvertegenwoordiging bij zoveel mogelijk bonden te realiseren.  

We zijn met twee concrete acties gestart.  

  • Als eerste loopt er een onderzoek waarmee inzage wordt verkregen hoe het bij de bonden is gesteld met de inspraak van de atleten.  
  • Ten tweede, atletenvertegenwoordigers en topsporters die atletenvertegenwoordiger willen worden, kunnen zich aanmelden voor een trainingsmodule. Deze zal in de vorm van twee sessies in het najaar plaatsvinden en door de NOC*NSF AtletenCommissie in samenwerking met NL Sporter worden verzorgd. 

En niet alleen wij vinden het belangrijk. Bij het laatste IOC Atletenforum (in april j.l.) is het creëren van goede atletenvertegenwoordiging in de volle breedte binnen de sport als speerpunt aangeduid.  

Jullie weten met jullie ervaring als geen ander wat er in het veld speelt. Daarom is jullie inspraak binnen de bond cruciaal om tot goede besluiten en beleidsvorming te komen. Wij doen hierbij een beroep op jullie om een bijdrage te leveren.  

Meer info en/of aanmelden?

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden voor de trainingsmodule? Stuur dan een e-mail naar  atletencommissie@nocnsf.nl.

Dank je wel! 


Laatste nieuws

Geen plaats voor racisme
21 juli 2020
Geen plaats voor racisme

Racisme is ontoelaatbaar in de samenleving en dus ook op...

Lees meer
Verslag eerste TeamNL-meeting
18 mei 2020
Verslag eerste TeamNL-meeting

In onze eerste digitale TeamNL-meeting werd veel informat...

Lees meer
Succesvolle eerste TeamNL-meeting
01 mei 2020
Succesvolle eerste TeamNL-meeting

Onze eerste digitale TeamNL-meeting zit erop! Ruim 40 top...

Lees meer