26 september 2019

Onderhandelen: hoe doe je dat?

header

Meer dan 20 atletenvertegenwoordigers vanuit verschillende sporten hebben deelgenomen aan de nieuwe module atletenvertegenwoordiging. Samen met NLsporter organiseerden we de twee avonden op Papendal en De Weerelt (Utrecht). Het doel van de module is om atletenvertegenwoordiging meer tools en vaardigheden te ontwikkelen en de kennisdeling onderling te stimuleren. Tijdens de modules gaven Adam Bakker (NLsporter), Pieter Kuijpers (TripleDouble) en Rogier Hofman (Fanbased) hun inzichten over hoe je als atletenvertegenwoordiger zo invloedrijk mogelijk kan zijn. Zo ging het onder andere over onderhandelen, het creëren van een team, maar ook over  de grotere lijn: wat is je rol als atletenvertegenwoordiger, hoe zet je een goede atletencommissie op en kom je aan tafel bij de juiste personen?

"We werden aan het denken werden gezet over onze ambities en hoe we onze doelen kunnen bereiken. In de sport weten we dat meestal wel, maar als atletenvertegenwoordiger kunnen we op dat gebied vaak nog veel leren," vertelt Koen Schobbers, e-sporter. "Behalve praktische handvatten kregen we vanavond ook weer de kans met onze collega's in gesprek te gaan en ervaringen uit te wisselen. Ook dat is heel waardevol!"

De AC helpt bondsatletenvertegenwoordigers bij het opzetten van een BAC en het laten groeien daarvan. Heb jij een specifieke vraag, bijvoorbeeld hoe je een BAC begint, hoe je een reglement opstelt of hoe je jullie invloed kunt vergroten? Neem dan contact met ons op!


Laatste nieuws