01 november 2019

Nieuwe WADA-app!

header

Ben jij een van de topsporters die hun Whereabouts moeten aanleveren? Dan is er goed nieuws! Het wordt namelijk een stuk eenvoudiger om te laten weten waar je te vinden bent voor een eventuele dopingcontrole. Internationale dopingautoriteit WADA maakte vandaag bekend dat er een nieuwe app gelanceerd wordt die Athlete Central gaat heten. De kernwoorden van de nieuwe app zijn eenvoudig, snel en veilig.De exacte datum van lancering is nog niet bekend, wel is duidelijk dat deze in november zal plaatsvinden.

De oude app was aan vervanging toe. Als AtletenCommissie hebben wij bij WADA aangekaart dat er vaak technische problemen voorkwamen. We zijn blij dat WADA de klachten serieus heeft genomen en dat er goede oplossing gevonden lijkt. Zodra je de nieuwe app kunt downloaden, laten we het je weten. In de tussentijd kun je de teaser-video van Athlete Central vast bekijken.

 

 

 


Laatste nieuws