01 januari 2020

Happy 2020!

header

Een bijzonder nieuw jaar is begonnen! Natuurlijk zijn veel ogen gericht op de Olympische en Paralympische Spelen van Tokyo, maar er gebeurt nog veel meer. En of jij nu in voorbereiding bent op de Spelen of niet: we hopen dat je ons ook het komende jaar weer weet te vinden. We zijn benieuwd naar jouw mening, ervaringen en wensen. Ook in 2020 zullen wij ons inzetten om jouw belangen te behartigen. Alles voor een optimaal topsportklimaat in Nederland, zodat iedere topsporter zich maximaal kan ontwikkelen.

Happy 2020!


Laatste nieuws

Verslag eerste TeamNL-meeting
18 mei 2020
Verslag eerste TeamNL-meeting

In onze eerste digitale TeamNL-meeting werd veel informat...

Lees meer
Succesvolle eerste TeamNL-meeting
01 mei 2020
Succesvolle eerste TeamNL-meeting

Onze eerste digitale TeamNL-meeting zit erop! Ruim 40 top...

Lees meer
Live met de AC!
24 april 2020
Live met de AC!

Doelen verschuiven, wedstrijden worden afgelast en traini...

Lees meer