24 april 2020

Live met de AC!

header

Doelen verschuiven, wedstrijden worden afgelast en trainingssituaties veranderen met de dag. Dat levert een heleboel vragen op. Moet je de dopingcontroleur binnen laten in deze tijd? Start je bond de trainingen weer op, maar voel jij je daar niet goed bij? Levert het verplaatsen van de Spelen problemen op voor je studie? Hoe kun je de training verantwoord weer oppakken? Hoe blijf je gemotiveerd als er zoveel onrust is?

De NOC*NSF AtletenCommissie vindt het belangrijk te weten wat er bij jullie leeft en hoe we jullie nog beter kunnen ondersteunen. Daarom organiseren we op donderdag 30 april om 19:30u een digitale TeamNL-bijeenkomst via Microsoft Teams. Diverse experts geven dan antwoorden op je vragen en kunnen je van advies voorzien. Dat zijn Paul Wylleman op het gebied van psychosociale ondersteuning, Herman Ram over anti-doping, Nienke Kingma over Athlete Services en financiën, Wanda Schapendonk over onderwijs en Adam Bakker over belangenbehartiging van sporters. Verder kunnen we natuurlijk ervaringen uitwisselen en zijn we benieuwd naar jullie situatie.

Heb jij al een concrete vraag? Stuur die dan vast in via het aanmeldformulier. We kunnen je dan garanderen dat je vraag behandeld wordt in de bijeenkomst. Zet 30 april sowieso vast in je agenda, ook als je graag op de hoogte blijft en mee wilt luisteren!

Je meldt je aan voor de bijeenkomst via de link in de Corona-Update die je op vrijdag 24 april per mail van NOC*NSF ontvangt. Geen link ontvangen, maar wil je wel meedoen? Mail ons dan via atletencommissie@nocnsf.nl!

 


Laatste nieuws