01 mei 2020

Succesvolle eerste TeamNL-meeting

header

Onze eerste digitale TeamNL-meeting zit erop! Ruim 40 topsporters logden in om deel te nemen aan de meeting. Vijf verschillende experts op uiteenlopende onderwerpen, van doping tot onderwijs, gaven een korte update en beantwoordden daarna heel wat concrete vragen. Kan ik me met mijn A-status nog aanmelden voor een stipendium nu ik minder inkomsten heb? Hoe worden dopingcontroles nu uitgevoerd? Wat kan ik doen als de communicatie met mijn bond niet soepel verloopt? Bij wie kan ik aankloppen als ik moeite heb om de motivatie te vinden om weer te gaan trainen als dat straks weer mag? Ik heb vanwege de Spelen mijn studie tijdelijk stopgezet, maar nu er dit jaar geen Spelen zijn, wil ik toch weer beginnen. Hoe pak ik dat aan?
Duidelijk werd dat ook topsporters op allerlei manieren geraakt worden door de coronacrisis. Onze experts gaven hen duidelijke antwoorden en bruikbare adviezen.

Sporters reageerden positief en we zijn dan ook zeker van plan vaker digitale meetings te organiseren. Was jij erbij gisteren en zou je ons willen laten weten hoe je het vond? Dan zouden we het super fijn vinden als je een korte vragenlijst wil invullen. Dat duurt zo'n 2 minuten. Met jullie feedback kunnen wij de volgende meetings nog waardevoller maken! Je vindt de vragenlijst hier.

 


Laatste nieuws