01 september 2020

Infosessie atletenvertegenwoordigers

header

Digitale Infosessie Atletenvertegenwoordiging 22 september

Zit je in een atletencommissie en heb je vragen? Of wil jij weten wat je als atleet kan doen om meer inspraak te krijgen binnen je bond? Zet dan dinsdagavond 22 september in je agenda!
Dan organiseren de Atletencommissie en NLsporter een digitale infosessie atletenvertegenwoordiging. Een uitgelezen kans om meer kennis op te doen over de positie van de atleet ten opzichte van de bond.
Deze sessie is bedoeld om het niveau van atletenvertegenwoordiging in Nederland te verhogen en om het netwerk van atletenvertegenwoordigers te versterken. Door de huidige richtlijnen kan het dit jaar helaas niet fysiek op Papendal georganiseerd worden, maar zal het online plaatsvinden via Microsoft Teams. 

In de sessie nemen Adam Bakker van NLsporter en leden van de Atletencommissie je mee in de basis van atletenvertegenwoordiging. Hier komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:
- De organisatie, rechten en plichten van een goed functionerende atletencommissie
- Hoe zorg je dat je inspraak hebt in het beleid van je sportbond
- Wat te doen bij geschillen of conflicten
- Het gebruik van (social) media

De sessie zal plaatsvinden op dinsdagavond 22 september om 19:30-21:00. De module is bedoeld voor (beginnende) atletenvertegenwoordigers, maar ook toegankelijk voor andere sporters die hierin interesse hebben.
Meld je snel aan via deze link, dan ontvang je binnenkort de laatste informatie en inloggegevens voor de digitale sessie.
Heb je nog vragen of suggesties? Stuur ons een mailtje!

Laatste nieuws