15 maart 2020

Corona-crisis

header

Het zijn moeilijke tijden. Er is veel onzekerheid over wedstrijden, kwalificaties en zelfs over de Spelen. Misschien kun je niet eens meer trainen op dit moment. Dat is frustrerend! Tegelijk maak je je misschien zorgen om je eigen gezondheid of die van je naasten. Hoe dan ook: deze Corona-crisis heeft een enorme impact op ons dagelijks leven. 

Maar als er één groep mensen is die daar goed mee kan dealen, dan zijn het wel topsporters. Veerkracht, flexibiliteit en creativiteit zitten ons in het bloed. 

Hopelijk neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid om dit virus te lijf te gaan. Hou daarvoor zeker het corona-dossier op de website van NOC*NSF in de gaten. Daar vind je de belangrijkste updates en concrete adviezen voor jou als topsporter.

Zorg goed voor jezelf en elkaar. We wensen jullie veel sterkte!


Laatste nieuws